Language: Greek

Currency: EUR

facebook

www.turbobikekit.com

Καλάθι Αγορών:

0 προϊόν(τα) - €0,00
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Λόγοι για να αγοράσετε ενα ηλεκτρικό κιτ Cyclone για το ποδήλατό σας

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε με μια ματιά να κατανοήσετε τους λόγους ώστε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό κιτ ποδηλάτου της Cyclone.
Σας παραθέτουμε τους 10 βασικότερους:
 
1. Εξοικονομήστε χρήματα
Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το όχημα όπως αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα για να κάνετε μία απόσταση συμβάλλετε αρκετά ρύπανση της ατμόσφαιρας και καταναλώνετε καύσιμα. Προσθέστε σε όλα αυτά το υπέρογκο κόστος για την ασφάλεια, το χώρο στάθμευσης, τα διόδια, το σέρβις κλπ και απλά το ηλεκτρικό ποδήλατο γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό. 
Το ποδήλατο μπορεί να μπει σε τρένο ώστε να κάνετε τις μεγάλες αποστάσεις και στη συνέχεια να μετακινηθείτε με αυτό για το υπόλοιπο της διαδρομής σας.
Παρακάτω αναλύεται πλήρως το κόστος μεταφοράς με ένα όχημα-μοτοσυκλέτα 125κυβικών εκατοστών σε σχέση με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ποδηλάτου με μπαταρία 36Volt lifepo4 με τελικό συμπέρασμα το κέρδος από την αγορά και την απόσβεση του:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1: Μοτοσυκλέτα με κινητήρα 125 κυβικών εκατοστών
 
Α.  Στο παράδειγμα 1 αποδεικνύεται με απλά μαθηματικά ότι η απόσβεση ενός ηλεκτρικού κιτ μετατροπής Cyclone με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε ποδήλατο σε ηλεκτρικό γίνεται σε λιγότερο από ένα έτος σε σχέση με τη μικρότερη μοτοσυκλέτα κυβισμού 125 κυβικών εκατοστών με καύσιμο βενζίνη. 
Εννοείται ότι το ηλεκτρικό ποδήλατο θα χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια με αποτέλεσμα τα χιλιόμετρα που θα καταγράφονται καθημερινά να είναι πολύ περισσότερα αφού δεν υπάρχει το κόστος καυσίμου. Απλά μπορείτε να μετακινηθείτε προς την εργασία σας, να κάνετε βόλτες στο αγαπημένο σας πάρκο, στο βουνό ή στην πόλη χωρίς να σκέφτεστε το κόστος μετακίνησης και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ζήσετε πιο χαρούμενοι και πιο ελεύθεροι.  
 
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2: Αυτοκίνητο με κινητήρα 1200 κυβικών εκατοστών
 
Β.  Στο παράδειγμα 2 αποδεικνύεται ότι η απόσβεση ενός ηλεκτρικού κιτ μετατροπής Cyclone με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε ποδήλατο, σε ηλεκτρικό γίνεται σε λιγότερο από 4.5 μήνες (943.16/2561.65* 12μήνες = 4.42μήνες) σε σχέση με ένα μικρό αυτοκίνητο κυβισμού 1200 κυβικών εκατοστών με καύσιμο βενζίνη. 
Οι παραπάνω πίνακες είναι το καλύτερο επιχείρημα για να πειστεί κάποιος ότι είναι η καλύτερη επένδυση που έχει κάνει ποτέ με τη βοήθεια της τεχνολογίας.  
 
2. Μειώστε την ενέργεια κατά τη μετακίνησή σας
Σκεφθείτε όλες τις αποστάσεις που διανύετε καθημερινά όπως οι διαδρομές προς την εργασία σας, στο κέντρο της πόλης ή για εξωτερικά ραντεβού. Για αυτές τις μικρές αποστάσεις ένα ποδήλατο το οποίο έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό είναι ιδανικό γιατί θα σας επιτρέψει να τις κάνετε ξεκούραστα και διασκεδαστικά, δίχως να επιβαρύνετε το περιβάλλον, όπως θα κάνατε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας. Με τα ηλεκτρικά κιτ της Cyclone απλά συνδέετε το φορτιστή στην πρίζα και σε μικρό χρονικό διάστημα είστε έτοιμοι για άλλη μία μεγάλη χαρούμενη και αθόρυβη διαδρομή. 
 
3. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση
Ένα ηλεκτρικό κιτ ποδηλάτου σας βοηθάει να διατηρείτε τη φυσική σας κατάσταση. Το ηλεκτρικό μοτέρ ενισχύει την προσπάθεια σας κυρίως στις πιο απαιτητικές διαδρομές, στις ανηφόρες, όταν νιώθετε κούραση ή όταν η διαδρομή γίνεται πιο δύσκολη. 
Τα μεγαλύτερα κιτ Cyclone των 48Volt  και 72Volt μπορούν να λειτουργήσουν ως παιχνίδια εκτός δρόμου αφού με την υπερβολική ροπή και τη  μέγιστη ταχύτητα τείνουν να οδηγηθούν ως μοτοσυκλέτες.
 
4. Φτάστε στον τελικό σας προορισμό σας γρηγορότερα
Σκεφτείτε το χρόνο που ξοδεύετε για να βρείτε μια θέση στάθμευσης και πόσο πληρώνετε για τη στάθμευση αυτοκινήτου, ή το πόση ώρα είστε καθημερινά κολλημένοι στην κίνηση ή στα φανάρια και θα καταλάβετε αμέσως γιατί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να διανύουν αποστάσεις εντός ή εκτός πόλης, σε ώρες αιχμής.
 
 
5. Απαλλαγείτε από το άγχος του πάρκινγκ
Η στάθμευση στις μέρες μας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Τις περισσότερες φορές, μία ελεύθερη θέση βρίσκεται αρκετά πιο μακριά από εκεί που θα ήθελε κανείς... Οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης είναι πολύ ακριβοί. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι πάντα μια λύση εφόσον βρίσκονται σε σημεία που μας βολεύουν. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δεν θα ανησυχείτε πια για το χώρο στάθμευσης αφού θα φτάνετε στον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα, δίχως άγχος και καμιά φορά με τη βοήθεια του τρένου αν η διαδρομή είναι αρκετά μεγάλη. Το ποδήλατο, όπως και το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορούν να μπουν στο τρένο ώστε να κάνετε τη μεγάλη διαδρομή με αυτό π.χ. όταν έχει κρύο και μετά να συνεχίσετε ως τον τελικό σας προορισμό με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο.
 
6. Αποκτήστε ένα δεύτερο όχημα, δίχως μεγάλο κόστος
Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα δεύτερο όχημα αλλά δεν θέλετε να πληρώνετε επιπλέον φόρους, σήμα, ασφάλεια κ.λπ. τότε ένα αρκετά γρήγορο ποδήλατο με μετατροπή σε ηλεκτρικό με ένα κιτ της Cyclone θα είναι το κατάλληλο εργαλείο για σας.
 
7. Κάντε πιο απλή τη ζωής σας
Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένα όχημα που δε θέλει ιδιαίτερη συντήρηση, μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από τον οποιοδήποτε. Εκτός από τη φόρτιση της μπαταρίας και έναν τυπικό έλεγχο στα φρένα και στα ελαστικά δε χρειάζονται πολλά για να κάνεις. Αφήστε πίσω τις τα βενζινάδικα, τον καθαρισμό του οχήματος και την κατασπατάληση χρημάτων σε σέρβις ενός αυτοκινήτου. Όσο πιο πολύ θα χρησιμοποιείτε το ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατό σας που θα έχει γίνει ηλεκτρικό με τα απίστευτα ταχύτατα κιτ της Cyclone, τόσο περισσότερο θα καταλαβαίνετε την αξία που έχουν όλα αυτά τα οποία κάνουν απλούστερη τη ζωή, παρέχοντάς μας έξυπνες καλύτερες λύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
 
8. Επιλέξτε μία άλλη πιο ευχάριστη διαδρομή
Με ένα ποδήλατο η διαδρομή σας μπορεί να περνάει από ποδηλατόδρομους, μέσα από ένα πάρκο, έναν ήσυχο πεζόδρομο, ένα στενό ανηφορικό δρόμο ή από ένα γραφικό στενό. 
Μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία, με το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε έχοντας υπόψη το χρόνο που απαιτείται για τον τελικό σας προορισμό χωρίς άλλους περίεργους παράγοντες όπως η κίνηση ή η στάθμευση.
 
9.Κάντε αυτό που εσείς θέλετε
Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σάς επιτρέπει να ακολουθείτε από κοντά και να είστε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κάθε διαδρομή. Εάν, για παράδειγμα, δεν έχετε την αντοχή των παιδιών σας ή των φίλων σας, με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο θα κάνετε τη βόλτα σας μαζί τους πιο άνετα, δίχως να κουράζεστε και να μένετε πίσω.
 
10. Ψυχαγωγηθείτε 
Αν οι ανωτέρω λόγοι δεν σας ικανοποίησαν τότε δώστε προσοχή σε αυτό: Το ανανεωμένο και πλήρως διαμορφωμένο ποδήλατό σας σε ηλεκτρικό με τα νέα κιτ της Cyclone είναι μία νέα μορφή ψυχαγωγίας. Μπορείτε να κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα, με τον άνεμο να σας χαϊδεύει και να προσπερνάτε άλλα οχήματα και ποδήλατα χωρίς να κάνετε πετάλι. Σκεφθείτε ότι μπορείτε πλέον να διανύετε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις, δίχως να ανησυχείτε για το αν θα αντέξετε και το αν θα υπάρχει κουράγιο για την επιστροφή. Ακόμα σκεφτείτε πόσο μεγάλες συζητήσεις θα ανοίξετε με γνωστούς ή αγνώστους ώστε να μπορέσετε να εξηγήσετε πως έγινε η καταπληκτική αυτή μετατροπή από απλό ποδήλατο σε ηλεκτρικό, όπως και τις μεγάλες ταχύτητες που μπορεί να πιάσει ή τι είδους ανηφόρα μπορεί να ανέβει. Τα ηλεκτρικά κιτ που μετατρέπουν τα ποδήλατα σε ηλεκτρικά είναι ένας εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης, όπως επίσης είναι και ένας εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας. Ο ηλεκτρισμός δεν είναι μόνο μία εναλλακτική πηγή ενέργειας για μετακίνηση, αλλά είναι και μία εναλλακτική πηγή χαράς.